Συχνές Ερωτήσεις

   

Είστε επίσημος αντιπρόσωπος της DJI?
Ναι, είμαστε ένας από τους 5 επίσημους αντιπροσώπους της DJI στην Ελλάδα.Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και στο επίσημο site της DJI εδώ
 
Υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα να παραλάβω την παραγγελία μου?
Ναι, το κατάστημα μας είναι στο Δάσος Χαιδαρίου, Αφροδίτης 9, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 
Τι εγγύηση έχουν τα προϊόντα της DJI?
Η εγγύηση της DJI για όλα της τα προιόντα είναι 1 χρόνος.Εξαίρεση αποτελούν τα μοτέρ και οι μπαταρίες που έχουν 6 μήνες.
 
Παρέχετε και επισκευές στα προϊόντα της DJI?
Φυσικά, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να καλύψει το 90% των επισκευών.Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως αυτές των αντικαταστάσεων, το προιόν θα πρέπει αναγκαστικά να σταλεί στην DJI στην Γερμανια.
 
Μπορώ να κάνω αγορά με άτοκες δόσεις από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?
Ναι, για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούμε να κάνουμε μέχρι και 18 δόσεις.
 
Ποια προιόντα υποστηρίζουν άτοκες δόσεις και πόσες?
Μόνο τα προιόντα με την ειδική σήμανση υποστηρίζονται από το πρόγραμμα άτοκων δόσεων.Ανάλογα με το είδος μπορούν να γίνουν από 3 μέχρι 24 άτοκες δόσεις.Απαραίτητη προυπόθεση είναι η κατοχή πιστωτικής κάρτας.

Είμαι ιδιώτης και δεν με ενδιαφέρει η αγορά με ΦΠΑ.Τι μπορούμε να κάνουμε?
Δεν μπορούμε να κάνουμε πώληση χωρίς ΦΠΑ.
 
Είμαι κάτοικος περιοχής με μειωμένο ΦΠΑ.Είναι εφικτή η αγόρα με μειωμένο ΦΠΑ?    
Ναι, στην περίπτωση αυτή όμως η αποστολή θα γίνει στην περιοχή αυτή.Η παραλαβή από το κατάστημα μας με μειωμένο ΦΠΑ δεν είναι εφικτή.
 
Μόλις έκανα την παραγγελία μου, σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Το 95% των παραγγελιών μας αποστέλλεται την ίδια μέρα εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μεχρι τις 15:00. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 μέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς να δημιουργήσω λογαριασμό?
Ναι, επιλέξτε το είδος που σας ενδιαφέρει και ολοκληρώστε την παραγγελία σας σαν απλός επισκέπτης.Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν έχετε ιστορικό παραγγελιών και δεν συλλέγετε τους πόντους ανταμοιβής από τις αγορές σας. Επίσης, δεν θα λαμβάνετε email με τις τρέχουσες προσφορές μας.
 
Πόσες μέρες παράδοσης έχουν τα είδη που είναι κατόπιν παραγγελίας?
Ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας και το εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο στον προμηθευτή μας.Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2110125139 ή μέσω email στο info[at]multicopter.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.