Τρόποι αποστολής

Γενικές πληροφορίες

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του Multicopter στην Ελλάδα γίνονται με την ACS κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών ή ογκoδών εμπορευμάτων η αποστολή ενδέχεται να γίνει με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.Και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικώς πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
 
Κόστος
Το ενδεικτικό κόστος κάθε παραγγελίας για αποστολές με ACS μέχρι 2 κιλά είναι 3€ για την Αττική και 3,5€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 2,5€.
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
 
Χρόνος αποστολής
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί μέχρι τις 15:00.
 
Ενημέρωση/αναζήτηση αποστολής
Με την ολοκλήρωση και την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής.
Για αναζητήσεις αποστολών με ACS κάντε κλικ εδώ.
Για αναζητήσεις αποστολών με Ταχυμεταφορές Ελτά κάντε κλικ εδώ.
 
Χρόνοι παράδοσης
Η παράδοση των παραγγελιών τόσο με ACS όσο και με Ταχυμεταφορές Ελτα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και σε 2 εώς 5 για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές.
Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη,  μπορεί να απαιτηθεί η επίσκεψη σας από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας  για την παραλαβή της παραγγελίας σας, για την απόφυγη έξτρα χρεώσεων από τις μεταφορικές εταιρείες.